Trouwen op de Biesenhof in Geleen

Trouwen op de Biesenhof in Geleen

De Biesenhof is dé perfecte trouwlocatie in Zuid-Limburg. Zelfs buiten kunt u uw huwelijksceremonie in gepaste plechtigheid laten voltrekken.

​Na afloop van de huwelijksceremonie, kunnen wij voor u het gehele feest verzorgen op verschillende locaties op de Biesenhof. Van de champagne en bruidstaart tot aan de versiering, alles wordt tot in de puntjes verzorgt, zodat u een onvergetelijke dag beleeft.

​De Schrijnemakerszaal heeft een capaciteit tot 100 personen. De combinatie van de houten dakconstructie en de sfeervolle inrichting is uitzonderlijk te noemen.Biesenhof Theater heeft een maximale capaciteit van maar liefst 450 personen. Ook deze zaal heeft een unieke en bijzondere uitstraling en zorgt voor een prachtige ambiance.

​Wilt u uw bruiloft of feest combineren met een overnachting, ontbijt, lunch of diner? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor al uw wensen, een eerlijk advies of een offerte, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan persoonlijk garant voor de beste service.

Trouwen Biesenhof Trouwen Biesenhof Trouwen Biesenhof Trouwen Biesenhof Trouwen Biesenhof Trouwen Biesenhof Trouwen Biesenhof Trouwen Biesenhof Trouwen Biesenhof Trouwen Biesenhof Trouwen Biesenhof Trouwen Biesenhof Trouwen Biesenhof