Disclaimer

Disclaimer:
Wedding Group besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Wedding Group kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Auteursrecht:
De volledige website is het exclusieve eigendom van Wedding Group. Wedding Group geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiÎren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

Privacy:
Persoonlijke gegevens die u eventueel aan Wedding Group verstrekt, worden opgenomen in de database van Wedding Group. Deze gegevens worden door Wedding Group gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie-en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.

Overig:
Ieder geschil met betrekking tot de site van Wedding Group valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.